Uz obećanja, u Srbiji u predizbornoj kampanji ima i udaraca debelo ispod pojasa.


Zbog njih se čak i "suze rone" - na konferencijama za novinare.

Vezani članci Aleksandar Vučić cijepio se protiv koronavirusa Vučić se cijepio kineskim cjepivom pred kamerama: "Nisam ni osjetio, doktorica Anita ima laganu ruku" Koronavirus u Srbiji Imaju više od 5000 zaraženih, bolnice su pune mladih s teškom kliničkom slikom - "Na izmaku smo snaga"

Supruga Vuka Jeremića Nataša u obraćanju medijima nije mogla suspregnuti suze.

Slomile su je optužbe potpredsjednika glavnog odbora Vučićevih naprednjaka koji ju je optužio da upravlja cijelim narkotržištem u Srbiji.

„Ja nikada nisam bila u kontaktu s bilo kakvim narkoticima. Godinu dana, deset godina nisam popila čašu vina i nije tajna zašto. Deset godina se borimo da dobijemo bebu, i on to zna, Aleksandar Vučić to zna“, kazala je Nataša Jeremić, supruga Vuka Jeremića.

"Jeremić ne prihvaća ispriku"

Iako se Vučić zbog napada na obitelj jednog od svojih suparnika ispričao građanima, Jeremić to ne prihvaća. Smatra da iza optužbi stoji upravo premijer. A on tvrdi da u Srbiji vrijede dvostruka mjerila, jer kako kaže, nitko ne reagira kada je na meti njegova obitelj.

„Ja iako ništa nisam rekao, tek jutros sam video, odmah sam reagovao, osudio izjavu svog stranačkog prijatelja, za kojeg je bilo jasno da je reagovao na njihovu priču, a ne da je iz čista mira takve stvari izgovarao“, kaže Aleksandar Vučić, srbijanski premijer i kandidat za predsjednika

"Zombi glasači"

Vučić bi, prema anketi Ipsosa koju je objavio Blic, mogao dobiti izbore već u prvom krugu. A iza njega nije nitko od iskusnih kandidata, već Beli - čovjek koji ismijava politički sustav dok se ostali svađaju. Njegova priča zainteresirala je i agenciju Reuters.

„Imaš s jedne strane ove intelektualce koji su za Jankovića, ajde da kažemo i za Jeremića. Onda imaš i ove zombi glasače koji su za premijera. A moji glasači mogu biti svi“, kaže Ljubiša Preletačević Beli,

U jeku vrlo burne kampanje, aktualni predsjednik Tomislav Nikolić najavio je danas da će nakon izbora otići u mirovinu.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr