Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za svadbu nikad nije prekasno. Tako je 110-godišnjak iz Malezije preko oglasa u lokalnim novinama pronašao svoju mladenku. Oženiti će 82-godišnjakinju, koja je prihvatila njegovu prosidbu.


Ahmad Mohamad Isa već ima 20 unučadi i 40 praunučadi, no nedostaje mu žena koja će mu raditi društvo i brinuti se za njega. Zbog toga se javio lokalnim novinama s molbom da mu je pomognu pronaći.

Vezani članci Majmun Otkrio majmuna koji mu je ukrao mobitel jer se lopov cijelo vrijeme snimao Slika nije dostupna Sud mu je oprostio što je silovao jer je oženio svoju žrtvu (15)

Na njegov se oglas javila 82-godišnja Sanah Ahmad, koja je već 30 godina udovica i ima devetero djece. Zamolila je svoju djecu da ga kontaktiraju kako bi se detaljno dogovorili o svadbi, piše Telegraph. Privukao ju je njegov izgled, jer navodno jako sliči njezinom pokojnom suprugu, a imaju i isto ime.

>> VIDEO: Vjera mu pomogla da doživi 114. godinu

'Nije važno tko je ona, glavno da mi može kuhati. Usamljen sam i bojim se spavati sam. Da imam ženu, ona bi se brinula o meni', požalio se Ahmad, koji iza sebe već ima pet brakova. Četiri supruge su umrle, a od pete se razveo. Jedini zdravstveni problemi koji ga muče su blagi problemi s vidom i sluhom.