Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poljski predsjednik tvrdi

Ubrzan proces beatifikacije Ivana Pavla II.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proces beatifikacije pape Ivana Pavla II. nedavno je ubrzan, rekao je u subotu poljski predsjednik Bronislav Komorowski nakon razgovora s njegovim nasljednikom Benediktom XVI.

'Imamo zajedničku vjeru u dobar ishod procesa beatifikacije, a posljednji znaci pokazuju da je on nedavno ubrzan', rekao je Komorowski, koji se nalazi u Rimu povodom 32. godišnjice izbora Karola Wojtyle za papu koja je obilježena misom u subotu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Papa Ivan Pavao II proglašen blaženim 'Najvjerojatnije ćemo doživjeti da Ivana Pavla II proglase svecem' Slika nije dostupna Nadbiskup Eterović za Dnevnik Nove TV Beatifikacija počela bdijenjem: Ivan Pavao II. je stvarao povijest

Talijanski dnevni list Il Giornale nedavno je najavio skoru medicinsku potvrdu prvog čuda Ivana Pavla II., potrebnog za beatifikaciju.

U subotu je papa Benedikt XVI. čestitao poljskom predsjedniku Komorowskom na kanonizaciji Stanislawa Soltysa, poljskog svećenika iz XV. stoljeća, koji će biti proglašen svetim u nedjelju, zajedno s još četvero svećenika i redovnica, među kojima će prvi put biti jedna iz Australije. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene