Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opsjednuta plastičnim operacijama

Ubrizgala si goveđu mast u lice, otišla u bolnicu i preminula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Janet Hardt preminula je prošli tjedan nakon što si je injekcijom u lice ubrizgala goveđu mast.

63-godišnja Janet iz Illinoisa potražila je pomoć u bolnici žaleći se da je lice peče nakon što si je sama u lice ubrizgala goveđu mast, piše Myfoxchicago. No, ubrzo su uslijedile komplikacije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odraz stanja u društvu Lice tuge: Ispred nje hrpa trešanja, a kupca nigdje - fotografija prodavačice s Britanca govori više od riječi Požar u Brazilu, ilustracija (Foto: AFP) pravi razlog zbog kojeg gore pluća Zemlje Znantvenici tvrde: Iza požara u Amazoniji krije se međunarodna glad za govedinom i sojom

No, obdukcija je pokazala da kućni tretman nije kriv za smrt žene već da je preminula zbog upale abdomena koju je uzrokovala infekcija slijepog crijeva. Liječnici su jasno naznačili da goveđa mast nije uzrok smrti.

Janet, opsjednuta plastičnom operacijom i tretmanima ljepote, u nekoliko je navrata kuhala govedinu te na taj način iz nje dobivala mast koju je injekcijama ubrizgavala u jagodice i područje oko usana. Tretmanima je postigla groteskan izgled lica, no to je nije zaustavilo u njezinoj nakani. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene