Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amerikanac Eric Frein ubio je jednog te ranio drugog policajca. U potrazi za njim sudjeluje gotovo 1000 policajaca.


Potraga za Ericom Freinom, Amerikancem koji je odjeven u uniformu srpske vojske ubio jednog policajca i ranio drugog, i dalje traje te nalikuje igri mačke i miša. Policija je otkrila kako su ga više puta vidjeli, no uvijek je bio predaleko da bi ga uspjeli uhvatiti, prenosi ABC News.

Vezani članci Policijski kombi Velika potraga u centru: Zagrebačka policija vodila osumnjičenika na ispitivanje pa im pobjegao iz kombija s lisicama na rukama Policija, ilustracija Tragedija na Drini: Ronioci pronašli tijelo 9-godišnjaka čiji je nestanak prijavljen jučer

'Nije bilo prilike da ga privedemo'. rekao je podpukovnik George Bivens.

'Gotovo da mislim da je ovo za njega igra', dodao je.

FBI i dalje ne zna gdje je ubojica u srpskoj uniformi!

Freina, 31-godišnjeg survivalista i bivšeg pripadnika skupine koja je simulirala vojne sukobe i posebno bila opsjednuta istočnom Europom u vrijeme Hladnog rata, tereti se da je 12. rujna upucao dvojicu policajaca u Pennsylvaniji, od kojih je Bryon Dickson poginuo, a Alex Douglass je kritično ranjen. Bivens je rekao da u potrazi u nepristupačnoj šumi sudjeluje gotovo 1000 policajaca, a otkrio je i nekoliko bizarnih detalja, poput onih da je policija otkrila prazne kutije srpskih cigareta Drina i natopljene pelene za koje vjeruju da pripadaju bjeguncu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook