Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubojica Politkovske 'dobio dva milijuna dolara'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojica kritičarke Kremlja, novinarke Anne Politkovske za ubojstvo je dobio dva milijuna dolara, rekao je svjedok na moskovskom vojnom sudu u petak.

Kako slučaj nije otvoren za javnost nisu objavljene dodatne informacije o iskazu Lom-Ali Gaitukajeva, svjedoka koji, po agenciji Interfax, nije optužen za izravnu upletenost u ubojstvo ruske novinarke.

Pročitajte i ovo Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti" David Kozak Objavila policija Novi detalji krvavog pohoda ubojice iz Praga: Prije pokolja na fakultetu ubio i svojeg oca

Gaitukajev je ujak braće Džabraila i Ibragima Makhmudova, Čečena, kojima se sudi za suučesništvo u ubojstvu. Istražitelji još uvijek love trećeg brata Rustama koji je optužen za neposredno izvršenje.

Po odvjetniku obrane, u optužnici se navodi da je isplatu za ubojstvo izvršio neimenovani ruski političar. Državni tužitelj je, međutim, rekao da osoba koja je potaknula ubojstvo nije još poznata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene