Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubio suprugu seksualno je stimulirajući strujom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je žena prošli tjedan preminula tijekom bizarne seksualne igre u Lowe Windsore Townshipu. Njezin je suprug koristio električnu žicu kako bi je stimulirao, ali joj je umjesto stimulacije pružio elektro šok uslijed kojeg je preminula, priopćila je policija.

29-godišnja Kirsten Taylor pronađena je bez svijesti u srijedu navečer u svom domu u Lowe Windsore Townshipu, nakon čega je odvezena u bolnicu gdje je proglašena mrtvom.
 
Njezin je suprug, Toby Taylor, prvo rekao da je njegovu suprugu usmrtilo sušilo za kosu, ali kada su na njezinom tijelu pronađene opekline, policija kaže da im je Toby rekao kako se strujom 'igraju' za vrijeme seksa.

Pročitajte i ovo Djeca u OŠ Ivanja Reka nastavu su slušala u dekama kvar na sustavu FOTO/VIDEO Skandal u Zagrebu! Djeca se zbog "slabe struje" smrzavala u učionicama, a djelatnik punio Mercedes. Imamo odgovor ravnateljice Slika nije dostupna Zbog cigareta Otac pretukao kćerkicu na smrt, majka promatrala

37-godišnji Toby sada je u zatvoru optužen za ubojstvo iz nehaja.

'Nikada nisam vidio ništa slično. Čak i ako to ljudi stalno rade, moraju biti svjesni da tako nekoga mogu ubiti', rekao je glasnogovornik policije. 

Još uvijek se provode testovi kako bi se potvrdio uzrok smrti nesretne žene.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene