Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljska tragedija

Ubio ženu i njeno četvero djece, svoju djecu poštedio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
41-godišnji Patrick Dell ubio je svoju ženu i njeno četvero djece ostavivši na životu svojih dvoje.

Ukupno sedmero djece nalazilo se u kući na Floridi kada je Dell odlučio ubiti 36-godišnju Natashu Whyte-Dell i njezino četvero djece koji su preminuli na mjesto događaja. Njegovo dvoje djece u dobi od jedne i tri godine bilo je kod rodbine.

Pročitajte i ovo Satelitska snimka uragana Idalia Građani se evakuiraju Dramatična snimka iz svemira: Uragan ide prema Floridi, ima putanju koja nije viđena više od 170 godina - "Ovo mi je prvi zbog kojeg sam zbilja zabrinut" Srušio se helikopter na zgrade na Floridi Užas na Floridi VIDEO Spasilački helikopter srušio se na zgradu: Dimio se, okretao u zraku i pao - ima mrtvih i ozlijeđenih

>> Pucnjava u tvrtki u SAD-u, najmanje devet mrtvih

Susjedi tvrde da su Della u nedjelju izbacili iz lokalnog kluba jer je bio prepijan te da je prijetio. Nije poznato jesu li prijetnje bile upućene njegovoj supruzi s kojom je u procesu razvoda.

Već joj je bio prijetio smrću prošle godine te joj je prerezao gume od automobila i napisao slovo X na kućnom prilazu. Iako je imao zabranu prilaska Dell ju je konstantno slijedio i bio je jako posesivan i ljubomoran, no Whyte-Dell se nadala kako će njen muž promijeniti ponašanje.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene