Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Roger Goswell, 66-godišnji umirovljenik iz Engleske, ubio je svoju suprugu i njezino tijelo zajedno s darovima stavio pod božićno drvce, te sjeo u automobil i počinio samoubojstvo zabivši se pri punoj brzini u drvo nedaleko od kuće.


Roger je bio još živ kada je stigla Hitna pomoć, no ubrzo je podlegao ozljedama. Kada je policija otišla javiti tužnu vijest njegovoj 63-godišnjoj supruzi Susan, uzalud su zvonili na vrata. 

Vezani članci Na Sljemenu pronađeno tijelo biciklista Užas na Sljemenu: Usred noći uz cestu pronađeno tijelo biciklista, traje policijski očevid Labud na moru, ilustracija Turist iz Mađarske skočio s jahte na labuda i usmrtio ga: "Prijateljima na brodu bilo je urnebesno smiješno"

Kako nitko nije otvarao, a Susanin automobil je bio parkiran ispred kuće, nakon nekog vremena razbili su ulazna vrata i pronašli tijelo umirovljene učiteljice zajedno s umotanim darovima i božićnim ukrasima ispod bora. 

"Čini se da je Roger prvo ubio suprugu, a potom i odlučio ubiti i sebe", rekli su u policiji.  

Susjedi bračnog para su šokirani. 

"Susan je bila divna osoba. Rogera nisam toliko dobro poznavala, no ona je bila vrlo zabavna i draga. Ne mogu vjerovati da se tako nešto dogodilo u mojoj neposrednoj blizini. Znajući što se dogodilo toj sirotoj ženi ne mogu uživati u blagdanima", rekla je 53-godišnja Eileen Rogers. 

Susan i Roger inače, imaju dvije kćeri, 39-godišnju Rebeccu i 42-godišnju Sarah. Jučer je ispred ulaznih vrata kuće u kojoj se dogodila tragedija ostavljen buket cvijeća s porukom "Voljenoj i odanoj majci. Mama, volimo te".