Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez mogućnosti pomilovanja

Ubio silovatelje, osudili ga na doživotni zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Washingtona koji je ubio dva osuđena seksualna prijestupnika osuđen je na doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja.

Patrick Drum (34) priznao je ubojstvo dvojice muškaraca u lipnju. Ubio je 28-godišnjeg Garyja Leea Blantona 2. lipnja ove godine, a sljedećeg dana upucao je 57-godišnjeg Jerryja Waynea Rayja. Ubojstva je počinio na području Washingtona.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo

Drum ih je poznavao obojicu, javlja ABC News. Prva Drumova žrtva Blanton bio je osuđen za silovanje, a njegova je supruga na sudu kazala kako je bio osuđen za silovanje jer je stupio u spolni odnos s učenicom prvog razreda srednje škole kada je on bio u višim razredima. Druga žrtva je osuđena za silovanje djeteta.

>> SAD: Tinejdžerki doživotni zatvor, ubila djevojčicu da osjeti kako je to

Nakon počinjenja zločina, Drum je u automobilu koji je unajmio od rent-a-cara ostavio pismo s isprikom i priznanjem. Ubrzo potom policija ga je uhvatila.

Drum je i nakon uhićenja priznao što je učinio te je policajcima rekao da bi nastavio ubijati seksualne prijestupnike u slučaju da ga nisu uhitili.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene