Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio prijatelja

Bizarno ubojstvo koje je šokiralo Rusiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Doza bizarnosti stiže iz Rusije gdje se navodno jednog muškarca sumnjiči da je ubio prijatelja gurnuvši mu nogu u rektum.

Iz Rusije dolazi prilično bizarna vijest. 28-godišnjeg Vladimira Krasnova iz Nižnjeg Novgoroda sumnjiči se da je ubio prijatelja Sergeja gurnuvši mu nogu u stražnjicu.

Pročitajte i ovo Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja Kathleen Folbigg Kathleen Folbigg Majka provela 20 godina u zatvoru zbog ubojstva četvero djece: Napokon su otkrili od čega su umrla

Dva muškarca navodno su se pod znatnim utjecajem alkohola posvađala oko Vladimirove djevojke. Vladimir je navodno bio vrlo ljubomoran te je pričekao da mu prijatelj zaspi ne bi li ga ubio.

>> Dečku dozvolila da joj preko cijelog lica istetovira svoje ime

Sergejeva smrt bila je posljedica obilnog krvarenja iz rektuma. Vladimir bi zbog ovog zločina mogao odležati i 15 godina u zatvoru.

Zbog same prirode vijesti i razine bizarnog koja je u njoj sadržana mnogi sumnjaju u njenu istinitost, osim toga pojavila se 3. travnja, samo dva dana nakon što su internet preplavile prvotravanjske šale. Stoga se još čeka očitovanje policije iz Nižnjeg Novgoroda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene