Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin

Pronašli ga odsjećenih ruku i nogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brutalno ubojstvo dogodilo se u srbijanskom zaselku Deića Rampa, pored Užica, u kojem je nepoznati počinitelj doslovno masakrirao muškarca srednjih godina, odsjekavši mu ruke i noge.

Kako prenosi Blic, tijelo nesretnika pronašli su dvojica slučajnih prolaznika, koji su stali uz cestu u oštrom zavoju, kako bi se okrijepili na izvoru vode. Ono što su zatekli samo par metara nedaleko od izvora, opisali su kao prizor iz horor filmova te kontaktirali policiju.

Pročitajte i ovo Adolfo Macias, aka Fito Izdašan kriminalni dosje Tko je zloglasni ekvadorski narkobos Fito? Njegov bijeg izazvao je kaos i izvanredno stanje Mladić iza metalne ograde, ilustracija strašne sudbine Šokantna ispovijest 13-godišnjaka koji ubija za novac: "Većina male djece je gladna. Postaneš ovisan..."

Po dolasku na mjesto događaja, policija je blokirala čitavu općinu te je istragom utvrđeno kako se ubojstvo dogodilo na drugom mjestu, a da le leš muškarca, odnosno njegovi dijelovi, bačeni na mjestu pronalaska. Policija je isto tako utvrdila da su ekstremiteti ubijenom muškarcu odstranjeni vrlo oštrim predmetom. Za nepoznatim ubojicom intenzivno se traga, a čitav užički kraj nalazi se u šoku i strahu od brutalnog ubojstva, kakvo još nije tamo dosad zabilježeno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene