Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brutalno ubojstvo dogodilo se u srbijanskom zaselku Deića Rampa, pored Užica, u kojem je nepoznati počinitelj doslovno masakrirao muškarca srednjih godina, odsjekavši mu ruke i noge.


Kako prenosi Blic, tijelo nesretnika pronašli su dvojica slučajnih prolaznika, koji su stali uz cestu u oštrom zavoju, kako bi se okrijepili na izvoru vode. Ono što su zatekli samo par metara nedaleko od izvora, opisali su kao prizor iz horor filmova te kontaktirali policiju.

Vezani članci Pištolj, ilustracija Le Monde opširno piše o kriminalnim klanovima u Srbiji i Crnoj Gori i vezama s državom Lijepe kriminalke (Foto: Instagram/mugshawtyss) Ne sudite knjigu prema koricama: Ove ljepotice imaju policijski dosje, a za to postoji i dokaz

Po dolasku na mjesto događaja, policija je blokirala čitavu općinu te je istragom utvrđeno kako se ubojstvo dogodilo na drugom mjestu, a da le leš muškarca, odnosno njegovi dijelovi, bačeni na mjestu pronalaska. Policija je isto tako utvrdila da su ekstremiteti ubijenom muškarcu odstranjeni vrlo oštrim predmetom. Za nepoznatim ubojicom intenzivno se traga, a čitav užički kraj nalazi se u šoku i strahu od brutalnog ubojstva, kakvo još nije tamo dosad zabilježeno.