Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubio djevojku pa ju slikao i sakrio u kofer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dečko 17-godišnje Britanke čije je tijelo pronađeno u koferu izjavio je za jedne brazilske novine kako je komadanje tinejdžerke bilo poput rezanja govedine.

Mohammed Dali Carvalho dos Santos priznao je da je fotografirao osakaćeno tijelo svoje djevojke Care Burke, kako bi slike poslao prijatelju koji živi u Britaniji.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Akcija brazilske policije Borba protiv trgovine oružjem Velika akcija brazilske policije: Razotkrili ilegalno oružje iz europskih zemalja vrijedno 225 milijuna eura, među njima i Hrvatska

20-godišnjak je dao intervju za lokalne novine nakon što je optužen za ubojstvo. Upitan kako se osjećao kad je sakatio djevojku, kratko je odgovorio: ‘Nisam ništa osjećao. Bilo je kao da režem govedinu, ako izuzmem krvarenje.’

Također je priznao da je napravio pogrešku ostavljajući kofer s tijelom na obali rijeke.

‘Napravio sam pogrešku, kofer je trebao završiti u rijeci. Da je tamo završio nikad ga nebi pronašli kao što nisu pronašli glavu i ostale dijelove tijela,’ rekao je.

U koferu koji je odbačen na obalu rijeke u ponedjeljak, pronađen je samo torzo nesretne djevojke ali nedostaju glava, ruke i noge koji su bačeni u rijeku.

Policija je obznanila kako je Cara Burke ubijena nakon što je prijetila svojem dečku da će razotkriti kako se bavi dilanjem droge. Jučer je uhićen pod optužbom za ubojstvo.

Dos Santos je rođen u Brazilu, ali mu roditelji žive u Britaniji gdje je i upoznao Caru. Pretpostavlja se da je otišla u Brazil s njim prije tri mjeseca.

Živjeli su zajedno u stanu u gradu Goiana, oko 190 km udaljenom od glavnog grada Brasilije. Carini prijatelji kažu da je voljela Brazil te da je i ranije tamo putovala.

Glasnogovornik policije rekao je da je par nedavno prekinuo vezu jer je djevojka vjerovala da joj je dečko diler.

Par se posvađao u petak, a Cara je prijetila Santosu da će reći njegovim roditeljima čime se bavi, te da razmišlja da ga prijavi policiji.

U subotu ju je ubo kuhinjskim nožem, ostavio tijelo u kadi te otišao na zabavu. Idući dan osakatio je tijelo te torzo spremio u kofer koji je odbacio pored rijeke dok su ruke i noge završile u vodi.

Policija navodi da je ubojstvo bilo planirano. Ubojica je pojačao glazbu na liniji kako susjedi ne bi čuli vriskove.

'U stanu je pronađena droga, ali nisam u poziciji reći koliko droge je pronađeno i o kojoj vrsti je riječ,' dodao je glasnogovornik policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene