Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokolj u Hami

'Ubili su 10 članova obitelji Kanan, 8 članova obitelji Okda i 3 iz obitelji Safaf...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je 50 osoba ubijeno u Hami, među njima i nekoliko obitelji.

Sirijske snage ubile su najmanje 50 osoba, a među njima 21 člana triju obitelji u sukobima s pobunjenicima u gradu Hami u središnjoj Siriji, kazali su  stanovnici i aktivisti za ljudska prava.

'Vojska je napala okrug Arbaen, provodila racije i ubila članove triju obitelji', rekao je stanovnik Abu Amar za Reuters. Ubili su deset članova obitelji Kanan, osam članova obitelji Okda i tri iz obitelji Safaf.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Potres u Turskoj: Ilustracija - 6 Pola milijuna ljudi evakuirano Strašni podaci: U potresu u Turskoj i Siriji više od 50.000 poginulih

>> Tajni dokument: Obama pomaže sirijskim pobunjenicima

Drugi je stanovnik rekao da se sukobi nastavljaju te da ustanici pozivaju u pomoć suborce iz drugih dijelova grada.Snage sirijskog režima opkolile su Arbaeen rano u četvrtak ujutro i tukli ga minobacačkom i tenkovskom vatrom.

'Nismo mogli bježati i brojne su obitelji ostale uhvaćene u zamku u vlastitim domovima', rekao je stanovnik. (Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene