Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudovišna brazilska trojka

Ubili i jeli djevojke da bi 'pročistili dušu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karate stručnjak i i dvije žene uhićeni su zbog sumnje da su ubili najmanje dvije ženske osobe, a potom jeli njihovo meso kako bi 'pročistili svoju dušu'.

Brazilska čudovišna trojka iz grada Pernambuco  na sjeveroistoku zemlje, policiji su izjavili da su pripadnici sekte koja vjeruje u 'pročišćenje svijeta'.

Jorge da Silveira, 51-godišnji karatist, zajedno sa 51-godišnjom Isabelom Pires i 25-godišnjom Brunom da Silva, isplanirao je ubojstvo tri žene svake godine, tvrdi policija.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Likvidacija Darka Geislera Nedeljkovića Sasuo kišu metaka u njega VIDEO Procurila uznemirujuća snimka: Pred ženom i djetetom brutalno likvidirali pripadnika škaljarskog klana

Plan je raskrinkan kada je policija došla u posjed Silveiraove knjige od 50-ak stranica u kojoj se dobar dio sadržaja sastoji od detalja o kanibalizmu. Tijela dviju žena pronađena su u vrtu kuće koju je koristila grupa.

Policija sumnja da se radi o tijelima 20-godišnje Alexandre Falcao i 30-godišnje Gisele da Silve.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene