Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otišla u Austriju

Ubila supruga, zakopala ga kod WC-a i pobjegla iz zemlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anica P. iz Kikinde krajem 2007. godine ubila je supruga Jovana i zakopala ga u poljskom WC-u u dvorištu obiteljske kuće. Ankica je više od godinu dana pričala rodbini i susjedima da joj je suprugu u Crnoj Gori, a nedavno je ilegalno pobjegla u Austriju.

Press saznaje da je 54-godišnja Ankica austrijskoj policiji priznala zločin. Tijelo 59-godišnjeg Jovana, čiji je nestanak rodbina prijavila prije tri mjeseca, iskopano je protekli utorak u dvorištu obiteljske kuće u Kikindi.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Kada su rodbina i susjedi pitali Ankicu gdje joj je suprug, ona je odgovarala da je otišao raditi u Crnu Goru. Ankica je u međuvremenu otišla ilegalno u Austriju, jer joj je policjia oduzela putovnicu. Trenutno se nalazi u Beču, ali ne živi sa sinom i kćeri koji tamo godinama žive i rade.

Rođaci posumnjali pa nestanak prijavili policiji

'Rođacima je sumnjiv bio Ankičin odlazak u Beč, pa su policiji prijavili Jovanov nestanak. Nakon detaljne istrage otkriveno je da je Jovica zakopan o dvorištu obiteljske kuće. U utorak je na mjesto zločina došla policijia, istražni sudac i radnici s bagerima koji su na smetlištu dvorišta, pored poljskog WC-a, iskopali tijelo. Još uvijek se ne znam kako je Jovan ubijen', kaže Pressov izvor blizak istrazi.

Jovanova snaha kaže da je Ankica priznala zločin. 'Jovanov sin nam je javio iz Beča da je Ankica priznala da je ubila Jovana i zakopala njegovo tijelo u dvorištu. Ne znam zbog čega je to učinila. Šokirani smo, ovo je strašno', ispričala je snaha ubijenog. Susjedi Jovana i Ankice pričaju kako su se njih dvoje često svađali te da je Jovan sav novac trošio na alkohol, no ostali su šokirani kada su čuli za ubojstvo. 'Za dva do tri dana trebamo dobiti potvrdu da je pronađeno tijelo Jovana P., a također će se utvrditi način na koji je ubijen', rekao je istražni sudac.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene