Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napao ju je?

Ubila ga u samoobrani: Bivša djevojka ubijenog milijunaša je trudna?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neavno uhićena Slovakinja koju se sumnjiči za ubojstvo bivšeg dečka Andrewa Busha tvrdi kako je nosi njegovo dijete.

Slovački model Mayka Kukucova, koja je uhićena zbog sumnje da je ubila svog bivšeg dečka, britanskog milijunaša Andrewa Busha, navodno je svojim roditeljima, dok je bila u bijegu, poslala poruku u kojoj im je priopćila kako je s ubijenim milijunašem - trudna.

Pročitajte i ovo Robert Kalinak i dalje ozbiljno Slovački ministar zdravstva komentirao stanje premijera Fica: "Ostvarena je određena komunikacija" Premijer Fico opet operiran - 1 Iz Slovačke Stručnjak upozorava: "Oni su počeli tu prljavu kampanju, a ovo im je bio cilj"

Ispovijest cure ubijenog milijunaša: 'Skrila sam se u auto, a onda...'

Izvor blizak istrazi rekao je za Daily Mirror kako je Kukucova izjavila da je u Španjolsku, gdje je Bush ubijen, otišla kako bi s njim raspravila situaciju s njenom trudnoćom, no on je odbio razgovarati s njom. tada ga je suočila sa svima, a on ju je napao zbog čega se ona bila prisiljena braniti. Tvrdi da ga je ubila u samoobrani, kaže izvor.

Podsjetimo, Bush je ubijen s dva hica u glavu u svojoj kući u španjolskoj Costa del Sol. Kukucova je potom pobjegla njegovim Hummerom koji je kasnije pronađen nekoliko kilometara od mjesta ubojstva, osumnjičena je uhićena u Slovačkoj prije tri dana nakon međunarodne potrage.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene