Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Ubila dečka zbog Brucea Springsteena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karen Lee Cooper osuđena je na 8 godina zatvora jer je do smrti izbola svog dečka Kevina Watsona nakon što joj je prigovorio radi slušanja pjesama Brucea Sprengsteena.

Cooperova je policajcima koji su je uhitili rekla 'da joj je dodijalo Kevinovo šefovanje i zanovijetanje' tijekom njihove dvogodišnje veze. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pobjegla iz ludnice pa ubila i supruga Natjerala sina (5) da popije kiselinu i gledala kako umire Slika nije dostupna 'Zbog novca, osvete i pravde' Djevojka (17) priznala ubojstva 30 muškaraca

"Čak nisam mogla slušati ni CD Brucea Springsteena. Možete li to vjerovati? Možete li povjerovati u to?", rekla je Karen policiji netom nakon uhićenja, a kasnije tijekom ispitivanja je ponovile te tvrdnje. 

"Zamislite, pa tko ne voli Brucea Springsteena? Imam 49 godina i hoću slušati glazbu koju želim", rekla je Karen na saslušanju. 

Te kobne večeri prije dvije godine, njih su dvoje u iznajmljenom stanu u kojem su živjeli, popili koju čašicu više, nakon čega je uslijedila svađa oko Karenina izbora glazbe. 

Njezin je odvjetnik sudu rekao kako je Karen jednostavno 'pukla'. 

"Otišla je u kuhinju, zgrabila nož i izbola Kevina nakon što je rekao kako ne želi da ona sluša CD Brucea Springsteena", rekao je njezin branitelj. 

Prije nego je pozvala policiju Karen je popila punu šaku tableta, a policajcima koji su je priveli je rekla kako se nadala da će ju to ubiti prije njihova dolaska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene