Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalno ubojstvo u Oklahomi

Ubijena i osakaćena pastorica gola razapeta iza oltara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravičan zločin šokirao je stanovnike gradića Anadarko u blizini Oklahoma Cityja. 61-godišnja Carol Daniels, pastorica u lokalnoj crkvi, brutalno je ubijena dok se pripremala za nedjeljnu misu i potom gola razapeta iza oltara.

Policija iz Oklahoma Cityja iza oltara malene crkve pronašla je golo, osakaćeno tijelo ubijene pastorice stavljeno u položaj kao da je razapeta na križu. Zbog velikog broja ubodnih rana po vratu glava joj se gotovo odvojila od tijela. Ubodne rane pronađene su i na prsima, leđima, trbuhu i rukama. Neke od rana zadane su i nakon smrti, što dodatno govori o brutalnosti počinitelja, javio je FoxNews.

Pročitajte i ovo Gol na balkonu (Foto: Guliver/Thinkstock) DUGA RUKA ZAKONA Sunčala se gola na vlastitom balkonu, pa joj prijeti kazna: Vrijeđala je moralne osjećaje susjeda Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Vrtoglavih 6,45 milijuna Tužila bivšeg jer je objavio njezine gole fotografije na internetu: Sud joj dodijelio milijunsku odštetu

Pastorica je pronađena potpuno gola. Policija pretpostavlja da je počinitelj uzeo odjeću da sakrije dokaze, no moguće je i da je uzeta kao trofej. Oko tijela je ubojica obilato našpricao neku vrstu kemijskog otapala, vjerojatno u namjeri da uništi DNK koji je možda ostavio na mjestu zločina. Za sada još nitko nije uhićen, no policija je ponudila 10.000 dolara nagrade za pomoć u hvatanju brutalnog ubojice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene