Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stravičan zločin šokirao je stanovnike gradića Anadarko u blizini Oklahoma Cityja. 61-godišnja Carol Daniels, pastorica u lokalnoj crkvi, brutalno je ubijena dok se pripremala za nedjeljnu misu i potom gola razapeta iza oltara.


Policija iz Oklahoma Cityja iza oltara malene crkve pronašla je golo, osakaćeno tijelo ubijene pastorice stavljeno u položaj kao da je razapeta na križu. Zbog velikog broja ubodnih rana po vratu glava joj se gotovo odvojila od tijela. Ubodne rane pronađene su i na prsima, leđima, trbuhu i rukama. Neke od rana zadane su i nakon smrti, što dodatno govori o brutalnosti počinitelja, javio je FoxNews.

Vezani članci Wanda Icardi (Foto: Instagram) Velika zavodnica nogometaša skinula sve sa sebe pa otkrila atribute kojima serijski osvaja Demi Moore (Foto: Profimedia) Tužna sudbina nekoć velike zvijezde: Silovali su je s 15, izgubila je bebu, a danas je zaboravljena

Pastorica je pronađena potpuno gola. Policija pretpostavlja da je počinitelj uzeo odjeću da sakrije dokaze, no moguće je i da je uzeta kao trofej. Oko tijela je ubojica obilato našpricao neku vrstu kemijskog otapala, vjerojatno u namjeri da uništi DNK koji je možda ostavio na mjestu zločina. Za sada još nitko nije uhićen, no policija je ponudila 10.000 dolara nagrade za pomoć u hvatanju brutalnog ubojice.