Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

ubojica ga čekao pred stanom

Filmska likvidacjia u Crnoj Gori: Ubijen otac navodnih šefova škaljarskog kriminalnog klana

Policija (Foto/Arhiva: Miranda Cikotic/PIXSELL)
Policija (Foto/Arhiva: Miranda Cikotic/PIXSELL)
U Kotoru je u subotu navečer ubijen Veselin Vesko Vukotić, otac navodnih šefova škaljarskog kriminalnog klana.

Veselin Vukotić (57) je ubijen u subotu oko 20.45 ispred obiteljskih apartmana u Dobroti, pišu podgoričke Vijesti.

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Potres u Crnoj Gori Kao i sredinom ožujka Novi snažan potres u Crnoj Gori: "Dubrovnik je kratko zadrmalo"

Iz policije su za Vijesti kazali da je muškarac s kačketom ispred apartmana čekao Veselina Vukotića i u njega ispalio nekoliko hitaca, nakon čega je pobjegao. Vukotić je preminuo u bolnici.

Ubojstvo Veselina Veska Vukotića, oca Jovana i Igora, nastavak je rata crnogorskih kriminalnih klanova. Rat u crnogorskom podzemlju bjesni od kraja 2014. godine, a odnio je oko 30 života, pišu Vijesti.

Inače, Jovan i Igor navodni su vođe škaljarskog kriminalnog klana. Jovan je trenutno u zatvoru u Beogradu gdje služi kaznu od 15 mjeseci zatvora zbog krivotvorenja isprava.

Igor Vukotić je u bijegu, a njegovo je ime na optužnici je Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore koje ga sumnjiči da je s Rankom Radulovićem iz Nikšića i albanskim državljaninom Erogenom Brajovićem formirao kriminalnu grupu.

Sumnjiči ih se da su planirali više likvidacija članova kavačkog klana, ali i policijskih službenika, bivših agenata tajne službe i glavnog specijalnog tužitelja Milivoja Katnića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene