Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Raskomadali mladića pa razbacali njegove dijelove tijela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački mediji opširno izvještavaju o stravičnom ubojstvu gimnazijalca Ive S. (19), čije su raskomadane dijelove tijela pronašli ronioci u rijeci Neckar nedaleko od Plochingena kod Stuttgarta. Truplo je nađeno u šumi kod Grossbotwara, nedaleko od Ludwigsburga.

Kako navodi policija, a prenose mediji, nesretnik, za kojeg se pretpostavlja da je Hrvat, žrtva je četvoročlane skupine koju je policija uhitila prije dva dana. Kao mogući razlog navodi se ljubomora. 

Pročitajte i ovo Mladi "Štedi, uloži i život posloži" Jesu li mladi u Hrvatskoj financijski pismeni? O novcu treba učiti od najranije dobi Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih"

Naime, Ivo S. je bio zaljubljen u Anu koja ga je, međutim, ignorirala, a njen ljubomorni turski dečko Deniz E. ga je, kako vjeruju u policiji, dao ubiti. Za taj plan je angažirao još dva poznanika u dobi od 18 i 25 godina. Sva trojica su poznati policiji zbog nasilja te iz drogeraške sredine.

Na osnovi djelomičnih priznanja uhićenih, među kojima je i 16-godišnja Ana, navodi se kako je Ivo bio namamljen na livadu kod Kernena. Tu je najvjerojatnije ubijen a potom odvezen u halu gdje su mu odsjekli glavu, noge i ruke. Odatle su dijelove tijela prevezli u neki podrum u Stuttgartu.

Glavu, ruke i noge su, kako je jedan od suučesnika zločina priznao, zabetonirali u pet posuda za cvijeće, a truplo bacili u zeleni kontejner za smeće, koji su poslije bacili s mosta u Neckar.

Mediji navode kako su članovi komisije koja istražuje ovaj zločin, iako naviknuti na sve, bili šokirani jer se takvo što ne vidi ni u filmovima strave i užasa. Zasad je jedino glavno okrivljeni Deniz E. odbio suradnju s policijom. O ubijenom gimnazijalcu, koji je trenirao rukomet, malobrojni Hrvati iz Kernena ne znaju ništa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene