Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trenutak nepažnje

U zoološkom tigar dječaku odgrizao ruku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je indijski dječak tijekom posjeta zoološkom vrtu doživio nesreću. Tigar mu je, naime, odgrizao ruku.

Naime, dvogodišnji je Nikhil bio u posjetu kod bake i djeda. Baka Balamani odvela ga je u zoološki vrt. U jednom su trenutku svoga posjeta došli i do tigrova kaveza. Mališan je gurnuo ruku u kavez i htio tigra nahraniti čokoladom. Međutim, životinja mu je odgrizla veći dio ruke, piše Hindu.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Ilustracija Ozlijeđen kolega Nosorog ubio djelatnicu zoološkog vrta: Jutarnje hranjenje završilo kobno

Baka Balamani kaže da nije primijetila da se Nikhil zadržao kod kaveza s tigrom. 'Nešto me omelo i nisam primijetila da se Nikhil vratio do kaveza s tigrom i gurnuo ruku kroz rešetke', kaže.

>> Tinejdžer ukrao majčin nakit pa s prijateljem otišao u bordel!

Tigar je dječaka nekoliko puta povukao prema kavezu, pa je dvogodišnjak zadobio ogrebotine po glavi. U pomoć su mu odmah priskočili djelatnici zoološkog vrta i drugi posjetitelji, koji su se u tom trenutku našli na mjestu događaja. Nakon nekoliko je sekundi tigar dječaka pustio.

Djelatnici zoološkog baku su optužili da nije dovoljno pazila na unuka, ali su kazali da će postaviti zaštitnu ogradu, da se ljudi ne bi mogli približavati opasnim životinjama. Kazali su i kako razmatraju mogućnost da plate troškove liječenja dječaka i odštetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene