Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U vrtu zakapali silovanu i ubijenu djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijske vlasti naložile su detaljnu istragu nakon što su ostaci 17 osoba, većinom djece, pronađeni zakopani u vrećama u jednom dvorištu u siromašnom predgrađu New Delhija. Policija sumnja da su djeca mamljena u kuću lokalnog biznismena raznim slasticama te da su potom ubijena, a prije toga vjerojatno i silovana.

Uhićeni su lokalni poslovni čovjek i njegov sluga, koje policija sumnjiči da su počinitelji stravičnog zločina. Ostaci su pronađeni u dvorištu kuće u kojoj poslovnjak i njegov sluga žive.  

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

Otkriće je , umjesto zadovoljstva, izazvalo ogorčenje lokalnog stanovništva, koje tvrdi da je uporno upozoravalo na učestale nestanke djece tijekom proteklih nekoliko mjeseci, no da policija ništa u vezi s tim nije poduzela. 

Prvi misteriozni nestanci djece zabilježeni su još prije dvije godine, no roditelji žrtava tvrde da je njihove prijave o nestanku policija doslovno ignorirala.  

Stanovnici tvrde da je broj nestale djece daleko veći te smatraju da ostaci pronađeni u dvorištu biznismena nisu ostaci svih žrtava. 

Razbješnjela gomila u ponedjeljak je napala policiju i uništila kuću osumnjičenog. 

Policija istražuje i mogućnost da su ubojstva povezana s trgovinom ljudskim organima. 

Dužnosnici tvrde da pokušavaju utvrditi detalje ovog slučaja, no napominju da istragu otežava činjenica da su pronađene mnoge lubanje i udovi, ali da nedostaju ostali dijelovi tijela.  

Također je potvrđeno da policija istražuje možebitnu povezanost dvojice osumnjičenika s jednim lokalnim liječnikom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene