Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Indijske vlasti naložile su detaljnu istragu nakon što su ostaci 17 osoba, većinom djece, pronađeni zakopani u vrećama u jednom dvorištu u siromašnom predgrađu New Delhija. Policija sumnja da su djeca mamljena u kuću lokalnog biznismena raznim slasticama te da su potom ubijena, a prije toga vjerojatno i silovana.


Uhićeni su lokalni poslovni čovjek i njegov sluga, koje policija sumnjiči da su počinitelji stravičnog zločina. Ostaci su pronađeni u dvorištu kuće u kojoj poslovnjak i njegov sluga žive.  

Vezani članci Osnovna škola dr. Ivan Merz stradala u potresu - 4 Bandić govorio da koridori za školarce neće biti potrebni, a roditeljima danas obećali postavljanje nadstrešnih skela Nestašni klinci Nikad nemaju mira zbog djeca, ali barem se ne mogu žaliti da im je dosadno

Otkriće je , umjesto zadovoljstva, izazvalo ogorčenje lokalnog stanovništva, koje tvrdi da je uporno upozoravalo na učestale nestanke djece tijekom proteklih nekoliko mjeseci, no da policija ništa u vezi s tim nije poduzela. 

Prvi misteriozni nestanci djece zabilježeni su još prije dvije godine, no roditelji žrtava tvrde da je njihove prijave o nestanku policija doslovno ignorirala.  

Stanovnici tvrde da je broj nestale djece daleko veći te smatraju da ostaci pronađeni u dvorištu biznismena nisu ostaci svih žrtava. 

Razbješnjela gomila u ponedjeljak je napala policiju i uništila kuću osumnjičenog. 

Policija istražuje i mogućnost da su ubojstva povezana s trgovinom ljudskim organima. 

Dužnosnici tvrde da pokušavaju utvrditi detalje ovog slučaja, no napominju da istragu otežava činjenica da su pronađene mnoge lubanje i udovi, ali da nedostaju ostali dijelovi tijela.  

Također je potvrđeno da policija istražuje možebitnu povezanost dvojice osumnjičenika s jednim lokalnim liječnikom.