Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Tri dana žalosti

U terorističkom napadu u Ankari 95 mrtvih: Bombaši u TNT eksploziv dodali metalne kuglice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tijeku je opsežna istraga, a turski premijer tvrdi kako postoje snažne sumnje da su najsmrtonosniji teroristički napad u povijesti Turske izveli borci Islamske države ili kurdski pobunjenici.

Broj poginulih u napadu bombaša samoubojica u Ankari na skupu prokurdskih i ljevičarskih aktivista ispred glavnog kolodvora popeo se na 95, priopćila je turska vlada.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga Slika nije dostupna U centru Ankare Najmanje 86 poginulih u terorističkom napadu, snimljen trenutak eksplozije!

Teroristički napad u Ankari najsmrtonosniji je u turskoj povijesti. U bolnicama je još 246 ozlijeđenih osoba, od čega 48 teško, pa se očekuje da će broj preminulih biti još veći.

U pisanom priopćenju poslanom iz ureda turskog premijera navodi se da je u tijeku opsežna istraga kako bi se utvrdio identitet bombaša samoubojica.

Najmanje 86 poginulih u terorističkom napadu, snimljen trenutak eksplozije!

Ranije je premijer Ahmet Davutoglu izjavio kako postoje "snažne sumnje" da su najsmrtonosniji teroristički napad u povijesti Turske izveli borci Islamske države ili kurdski pobunjenici.

Državna agencija Anadolu otkriva da je napad izveden TNT-eksplozivom u koji su dodane metalne kuglice.

Davutoglu je proglasio trodnevnu žalost nakon napada na skup koji je bio organiziran protiv sukoba između turskih snaga sigurnosti i kurdskih militanata na jugoistoku zemlje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene