Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stradali turski državljani

U sudaru autobusa i kombija poginulo sedmero ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmero turskih državljana, među kojima jedno dijete, poginulo je u subotu ujutro u sudaru njemačkog vozila i autobusa srbijanskih registarskih oznaka blizu mjesta Svilengrad u Bugarskoj, javljaju beogradski elektronički mediji.

U sudaru je, kako se navodi, ozlijeđen vozač srbijanskog autobusa, kojemu je ukazana prva pomoć i uskoro bi trebao biti pušten iz bolnice. Ozljede je zadobila i djevojka koja je vozila automobil iza kombija koji je izazvao sudar. U kombi vozilu njemačkih registarskih oznaka bili su turski državljani koji su iz Njemačke putovali na odmor u domovinu, navode mediji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prometna nesreća u Sesvetama Sudarili se ZET-ov autobus i kombi, vozač završio u bolnici Slika nije dostupna Promet u prekidu Teška nesreća kod Slunja: Osmero ozlijeđenih u sudaru autobusa, kombija i dva auta

Pozivajući se na policijska izvješća, mediji prenose da je nesreću izazvao kombi koji je, pretičući nedopuštenom brzinom, frontalno udario u autobus. Nesreća se dogodila u blizini bugarsko-turske granice. Zdravstveno stanje srbijanskih državljana nije ugroženo, prenose mediji. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene