Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U središtu Beograda pronađena odsječena ljudska glava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U beogradskoj Ulici kralja Aleksandra u širem središtu grada u četvrtak poslijepodne u crnoj plastičnoj vrećici pronađena je odsječena ljudska glava, javljaju beogradski elektronski mediji.

Odsječenu glavu nepoznatog muškarca mogli su vidjeti svi koji su se u četvrtak oko 15 sati našli ispred jedne trgovine u toj ulici, a televizija B92 neslužbeno doznaje da je vrećica u kojoj je bila glava stajala pokraj tramvajskih tračnica nekoliko dana. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DNK analizom u Beogradu utvrđen identitet žrtve kojoj je odsječena glava Slika nije dostupna Strava u autobusu: Napadač putniku odrubio glavu

'Blic' piše kako se u njihovu redakciju oko 14,30 sati javio napoznat muškarac, star oko 40 godina, koji im je rekao da, ukoliko žele fotografirati nešto jezivo, dođu u Bulevar revolucije 318 jer se tamo nalazi odrubljena ljudska glava.

Prema nepotvrđenim informacijama, glavu je primijetio slučajni prolaznik koji je to umjesto policiji najprije prijavio novinarima, a tek po dolasku novinara cijeli slučaj je prijavljen i policiji. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene