Obavijesti Video Pretražite Navigacija
preliven bijelom bojom

U Srbiji uništen mural Ratku Mladiću: Desničari aktiviste gađali daskama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mural posvećen Ratku Mladiću je preliven bijelom bojom. Zatim je održan miran prosvjed, a kad su se aktivisti htjeli okupiti pored murala, tamo ih je dočekala policija id esničari koji su ih gađali daskama.

U Njegoševoj ulici u Srbiji uništen je mural posvećen Ratku Mladiću. Na njega je bačena bijela boja. 

Portal Nova.rs saznaje da je za to djelo zaslužan predstavnik SDPS-a Đorđo Žujović. Mural je čuvala policija, a dvije aktivistinje su u utorak privedene nakon što su mural gađale jajima. Zatim je na Trgu Nikole Pašića održan miran prosvjed te su građani iskazali nezadovoljstvo zbog tog incidenta u Njegoševoj ulici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zabrana iz MUP-a FOTO Policija čuva mural posvećen ratnom zločincu Ratku Mladiću, Vulin ga ne da prebojiti

Pročitajte i ovo Provjereno: Što za koga znači osuda Ratka Mladića - 12 DUBOKE PODJELE Balkanskom krvniku ime treba biti na listi najbrutalnijih u povijesti, a oni puštaju filmove njemu u čast

Četrnaest aktivista držalo je po jedno slovo ispisano na papiru, a poruka je bila - "mural mora pasti". Zatim su mirno u koloni otišli do murala, ali ih je tamo dočekala policija, ali i desničari koji su okupljene gađali daskama.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene