Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove žrtve

U Srbiji od svinjske gripe preminula beba?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici u Srbiji dvadeset dana borili su se za život bebe stare 49 dana, koja je navodno od posljedica gripe H1N1 preminula proteklu nedjelju.

Svinjska gripa odnijela je još dvije žrtve u Srbiji. Press neslužbeno saznaje kako je od posljedica te bolesti preminula dvomjesečna beba za čiji su se život borili liječnici Instituta za majku u dijete 'Dr. Vukan Čupić' u Beogradu. Druga žrtva je 43-godišnji muškarac iz Pančeva koji je jučer preminuo u bolnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

>> Srbija kupila tri milijuna doza cjepiva protiv svinjske gripe

Press doznaje da je beba stara 49 dana od posljedica svinjske gripe preminula proteklu nedjelju. Od bolesti se liječila od 2. studenog, a u Institut za majke i bebe dovezena je iz Instituta za neonatalogiju. Press navodi kako je stanje bebe od početka bilo kritično. Pet dana nakon što je priključena na aparat za disanje stanje joj se popravilo, no već se drugi dan vratilo na staro. Prema ranijim izjavama direktora Pedijatrijske klinike saznaje se da je beba od rođenja imala urođenu bolest gornjih respiratornih puteva, a svinjska gripa na to se nadovezala.  No, još uvijek nema službene potvrde da je beba preminula od gripe H1N1.

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene