Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vođa obiteljskog klana

U Španjolskoj uhićen vođa kalabrijske mafije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolska policija je priopćila u srijedu da je u Barceloni uhitila jednog od glavnih vođa kalabrijske mafije Carmela Gallica, u zajedničkoj operaciji s talijanskim redarstvenim snagama.

'Gallico je vođa opasnog obiteljskog klana koji je dio 'Ndranghete, najokrutnije mafijaške organizacije u Kalabriji', po priopćenju katalonske policije. Agenti su iznenadili osumnjičenika 23. prosinca u stanu u središtu Barcelone, gdje "se skrivao", dodaje se u priopćenju.

Gallico (46), kojemu se pripisuju teška kaznena djela, među kojima "ubojstvo, iznuđivanje i pranje novca", bježao je pred talijanskim pravosuđem, navodi španjolska policija.

Italija je pokrenula postupak izručenja, dodaje se u priopćenju. 'Tijekom svog boravka u Barceloni uhićenik je bio krajnje oprezan' i stupao je u vezu samo s "osobama od potpunog povjerenja", dodaje policija.

Pročitajte i ovo Izraelski video objavljen nakon što je Španjolska najavila da će priznati Palestinu "Hamas: hvala Španjolska" Stigla oštra reakcija nakon skandaloznog videa izraelskog ministra: "Užasnuti smo" Prosvjed protiv masovnog turizma u Španjolskoj - 2 masovni turizam Najveći otok u Španjolskoj i popularna destinacija buni se zbog turista: "Kupnja nekretnina je nemoguća misija"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene