Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U skladu s prirodom: Nevidljiv satelitski prijamnik!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Satelitski tanjuri i nisu baš najatraktivniji i najbolji dodatak vanjskom zidu kuće. A kako ga više ne bi nagrđivali i predstavljali problem u cijelokuponom izgledu vašega grada, sada su dizajneri osmislili satelitski prijamnik kojeg će susjedi gledati s odobravanjem.

Ovaj je satelitski prijamnik poput kameleona, nazvan je 'Sqish', i stapa se sa svojim okruženjem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nepravedna laptop promidžba SDP dobio 86 tisuća kuna kazne zbog provokacije - Visoki upravni sud potvrdio kaznu SDP-u zbog naljepnice na laptopu Gordana Marasa Slika nije dostupna signal će biti jači Počelo odašiljanje novog televizijskog signala: Doznajte morate li kupiti novi prijamnik i do kada to trebate učiniti

Zaboravite na tradicionalan, neatraktivan satelitski prijemnik i nabavite i vi jedana koji se poput kameleona skriva od pogleda zahvaljujući naljepnici dizajniranoj od fotografije koju vi želite.

I dok su tradicionalni tanjuri udubljeni i sivi, 'Sqish' je plosnati pravokutnik, pa je po tome i dobio ime. A sami kupci odlučuju gdje žele na kući staviti prijamnik, zatim uslikaju fotografiju zida kuće, te se nakon toga napravi naljepnica kako bi prijamnik odgovarao pozadini kuće.

Nedavno je stigao i na police britanskih trgovina, a po onom što kažu trgovci, već su ga naručili vlasnici kuća koji žive u područjima u kojima vrijedi zabrana stavljanja satelitskih tanjura koji nagrđuju prednju stranu kuće.

- 'Sqish' je diskretna alternativa satelitskim tanjurima. Može se sakriti kako bi se sljubio sa okruženjem, a može se i dogovoriti i da se stavi naljepnica preko cijelog uređaja. Može se koristiti u područjima koji imaju neke restrikcije, ali i u mjestima gdje tanjuri hrđaju jer se koriste oni koji su napravljeni od plastike, rekao je Phil Millington.

Sam uređaj košta 149 funti, a posebno se naplaćuje i naljepnica koja odgovara uzorku zida, i to 25 funti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene