Vatrogasci u BiH, ilustracija (Foto: Arhiva/AFP)
Vatrogasci u BiH, ilustracija (Foto: Arhiva/AFP) Foto: Arhiva/AFP

U nedjelju je u popodnevnim satima izbio veliki požar u Sarajevu. Policiji je prijavljena eksplozija i požar, a na mjesto događaja izašla je hitna pomoć, vatrogasci i policija.


U sarajevskom naselju Otoka je u nedjelju oko 15 sati izbio veliki požar u stambeno-poslovnoj zgradi. Kako piše portal Klix.ba, riječ je o stambenoj zgradi u čijem se prizemlju nalaze kasino i poslovni prostori, a susjedi su kazali da se čulo nekoliko snažnih eksplozija.

Vezani članci Požar u Dubravi Požar u zagrebačkoj Dubravi: Planula baraka kraj bolnice, vatrogasci brzo intervenirali Požar na Viru - 6 Vatrogasci se tri sata borili s vatrom: Na otoku Viru buknuo požar, treći u posljednjih 10 dana

Požar je lokaliziran oko 16 sati, a dio vatrogasne ekipe ostao je na mjestu događaja kako bi raščistili područje i tako spriječili novu vatru.

Za portal Klix su iz policije kazali da su građani dojavili eksploziju i požar, a za sada nema informacija o ozlijeđenima. Neslužbeno se doznaje da je požar izbio u trgovini bojom i lakovima koja se nalazi u zgradi. Požar se zatim poširio na ugostiteljskom objektu unutar zgrade, dva stana i prostorije Udruge demobiliziranih boraca ''Čengić Vila 2''.