Vatrogasci u BiH, ilustracija (Foto: Arhiva/AFP)
Vatrogasci u BiH, ilustracija (Foto: Arhiva/AFP)

U nedjelju je u popodnevnim satima izbio veliki požar u Sarajevu. Policiji je prijavljena eksplozija i požar, a na mjesto događaja izašla je hitna pomoć, vatrogasci i policija.


U sarajevskom naselju Otoka je u nedjelju oko 15 sati izbio veliki požar u stambeno-poslovnoj zgradi. Kako piše portal Klix.ba, riječ je o stambenoj zgradi u čijem se prizemlju nalaze kasino i poslovni prostori, a susjedi su kazali da se čulo nekoliko snažnih eksplozija.

Vezani članci Požar u vojarni Rajlovac u Sarajevu (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) - 5 Lokaliziran požar koji je buktio u sarajevskoj vojarni Na Glavnom kolodvoru zapalio se putnički vagon (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) - 4 Novi požar u Zagrebu: Na željezničkom kolodvoru gorio putnički vagon, vatrogasci odmah izašli na teren

Požar je lokaliziran oko 16 sati, a dio vatrogasne ekipe ostao je na mjestu događaja kako bi raščistili područje i tako spriječili novu vatru.

Za portal Klix su iz policije kazali da su građani dojavili eksploziju i požar, a za sada nema informacija o ozlijeđenima. Neslužbeno se doznaje da je požar izbio u trgovini bojom i lakovima koja se nalazi u zgradi. Požar se zatim poširio na ugostiteljskom objektu unutar zgrade, dva stana i prostorije Udruge demobiliziranih boraca ''Čengić Vila 2''.