Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nema informacija o ozlijeđenima

Vatrena buktinja u zgradi u Sarajevu: Građani prijavili eksploziju i požar koji se proširio na dva stana i poslovne prostore

Vatrogasci u BiH, ilustracija (Foto: Arhiva/AFP)
Vatrogasci u BiH, ilustracija (Foto: Arhiva/AFP) Foto: Arhiva/AFP
U nedjelju je u popodnevnim satima izbio veliki požar u Sarajevu. Policiji je prijavljena eksplozija i požar, a na mjesto događaja izašla je hitna pomoć, vatrogasci i policija.

U sarajevskom naselju Otoka je u nedjelju oko 15 sati izbio veliki požar u stambeno-poslovnoj zgradi. Kako piše portal Klix.ba, riječ je o stambenoj zgradi u čijem se prizemlju nalaze kasino i poslovni prostori, a susjedi su kazali da se čulo nekoliko snažnih eksplozija.

Pročitajte i ovo Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega Požar u Horvaćanskoj - 3 Intervencija u tijeku FOTO Gorio stan u Zagrebu: Pozvana hitna pomoć, jedna osoba se nagutala dima

Požar je lokaliziran oko 16 sati, a dio vatrogasne ekipe ostao je na mjestu događaja kako bi raščistili područje i tako spriječili novu vatru.

Za portal Klix su iz policije kazali da su građani dojavili eksploziju i požar, a za sada nema informacija o ozlijeđenima. Neslužbeno se doznaje da je požar izbio u trgovini bojom i lakovima koja se nalazi u zgradi. Požar se zatim poširio na ugostiteljskom objektu unutar zgrade, dva stana i prostorije Udruge demobiliziranih boraca ''Čengić Vila 2''.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene