Obavijesti Video Pretražite Navigacija
38 ranjenih

Irak: Najmanje 30 mrtvih u seriji bombaških napada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 30 osoba poginulo je u seriji bombaških napada u Iraku.

Nekoliko eksplozija odjeknulo je Bagdadom, uključujući i jednu u kojoj je 15 osoba poginulo, a još najmanje 15 osoba poginulo je u bombaškom napadu na jugu te zemlje, u gradu Kutu, prenosi BBC. Automobil bomba usmrtila je jednu osobu u Kirkuku, a eksplozije su odjeknule i u Basri, Ramadi te Karbali.

Pročitajte i ovo Recep Tayyip Erdogan Nemiri bez kraja Turski vojnici poginuli u Iraku: Erdogan sazvao hitan sastanak Slika nije dostupna Ozlijeđeno više od 20 ljudi U Bagdadu eksplodirao automobil bomba, najmanje osmero poginulih

Najmanje 15 osoba ubijeno je a 38 ranjeno u samoubilačkom napadu automobilom-bombom na policijsku postaju na sjeveru Bagdada, prema podacima dužnosnika ministarstva unutarnjih poslova. 'U atentatu je smrtno stradalo 11 osoba a 38 ih je ranjeno. Žrtve su policajci i civili', izjavio je jutros dužnosnik ministarstva koji je istaknuo da je nekoliko stambenih zgrada oko te policijske postaje jače oštećeno. Policijske postaje i uredi za novačenje su najčešće mete terorističkih napada u Iraku. (B.V./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene