Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život u divljini

Roditelji identificirali tijelo, a on se 11 godina skrivao u šumi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska policija objavila je da su na dalekom istoku zemlje pronašli čovjeka koji je prije 11 godina dezertirao iz vojske te se sve vrijeme skrivao u šumi.

Neimenovanog 30-godišnjaka policija je tražila još od 2004. godine kada je napustio vojarnu na Kamčatki, godinu dana nakon što je unovačen. U mjesecima nakon što je dezertirao, njegova obitelj 'identificirala' je njegovo tijelo, a slučaj je zaključen. No, desetljeće kasnije stanovnici jednog sela u regiji Petropavlovsk Kamčatski prijavili su policiji da se u šumi pokraj njihova mjesta naselio sumnjivi stanovnik.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta" Vladimir Putin Jedna od sankcija Rusija upozorava Europu: Naša je odmazda spremna!

SAD I RUSIJA IMAJU ISTI CILJ No hoće li se moći dogovoriti

Policija je dotičnog brzo uhvatila, a on im je otkrio detalje o svojem skrivanju od zakona: 'Rekao je policiji da je napravio malu kuću od građevinskog materijala koji je uzeo iz najbližeg grada. Skupljao je bobice, gljive i metal, a za preživljavanje je radio i na farmi svinja te pecao ribe.'

Svoju obitelj nije ni pokušao kontaktirati. Ministarstvo unutarnjih poslova još nije sigurno hoće li protiv njega podići optužnicu, piše BBC.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene