Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U stambenoj četvrti

Drama u Rimu: Otvorila se ogromna rupa u stambenoj četvrti, propalo šest automobila, evakuirano 20 obitelji

Urušavanje tla u Rimu (Foto: Profimedia) - 4
Urušavanje tla u Rimu (Foto: Profimedia) - 4 Profimedia
Aktualno Galerija Urušavanje tla u Rimu (Foto: Profimedia) - 4 Urušavanje tla u Rimu (Foto: Profimedia) - 4 Foto: Profimedia Urušavanje tla u Rimu (Foto: Profimedia) - 5 Urušavanje tla u Rimu (Foto: Profimedia) - 5 Foto: Profimedia Urušavanje tla u Rimu (Foto: Profimedia) - 3 Urušavanje tla u Rimu (Foto: Profimedia) - 3 Foto: Profimedia Urušavanje tla u Rimu (Foto: Profimedia) - 2 Urušavanje tla u Rimu (Foto: Profimedia) - 2 Foto: Profimedia +0 Urušavanje tla u Rimu (Foto: Profimedia) - 1 Galerija 1/5 >>
U Rimu se u stambenoj četvrti u kojoj su izgrađene zgrade otvorila deset metara duboka rupa. U rupu se urušilo šest automobila,a 20 je obitelji zbog ove situacije napustilo svoje domove.

Urušavanje tla u dubinu od desetak metara dogodilo se u srijedu oko 17.30 sati u rimskoj četvrti Baldunia.

Pročitajte i ovo Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta" Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija

Dramatične snimke pokazuje razmjere štete koji su nastali nakon što se tlo urušilo u stambenoj četvrti. Srećom, nitko nije ozlijeđen, ali je 20 obitelji evakuirano iz svojih domova, izvijestila je gradonačelnica Virginia Raggi.

Još nije potvrđeno zašto se dogodilo urušavanje, međutim, na toj su se lokaciji u siječnju provodili popravci zbog velikog izlijevanja vode, piše Daily Mail.

Osim toga, to se područje prirpema za izgradnju novih stambenih jedinica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene