Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok je išao na posao

Pucali mu u leđa: U Prijedoru ubijen šef kriminalističke policije, u gradu opsadno stanje

BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP)
BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP) Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP
Načelnik kriminalističkog odjela Policijske uprave Prijedor ubijen je u ponedjeljak ujutro u tom gradu, koji je policija odmah nakon zločina blokirala i traga za počiniteljima.

Kako su izvijestili lokalni mediji u BiH, policijski načelnik Radenko Bašić ustrijeljen je nešto prije sedam sati ispred zgrade u kojoj je stanovao.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Ubojica je na Bašića pucao u trenutku kada je krenuo na posao, a navodno mu je pucao u leđa. Mediji prenose kako je Bašić uvijek na posao išao pješice i u isto vrijeme, što je ubojici olakšalo posao.

Odmah nakon što je prijavljeno ubojstvo policija je blokirala cijeli Prijedor postavivši na ulicama i izlazima iz grada punktove na kojima kontroliraju sva vozila i prolaznike.

Iz policije su priopćili samo da pod nadzorom Okružnog tužiteljstva poduzimaju mjere kako bi se zločin rasvijetlio.

Dnevni avaz piše da je načelnika kriminalističke policije Prijedor pištoljem upucao muškarac s kapuljačom na glavi. S mjesta ubojstva otišao je pješice. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene