Najmanje jedna osoba ubijena je, a sedmero je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila u četvrtak u trgovačkoj četvrti u Seattleu, izvijestila je policija koja traga za dvojicom osumnjičenih počinitelja.

Galerija


Više je ljudi ranjeno, a najmanje jedna smrtno je  stradala u pucnjavi u trgovačkoj četvrti u američkom gradu Seattleu. Policija nije dala više detalja o tom slučaju, a traga se za dvojicom osumnjičenika. Lokalna televizija KOMO-TV objavila je da je u pucnjavi ubijena jedna žena i da je među ozlijeđenima devetogodišnji dječak.

Vezani članci Propucan kafić na Kustošiji U Zagrebu propucana dva kafića: "Dobro da nije radni dan. Tu more djece ujutro prolazi na putu prema školi" Automobilom se zaletio u prosvjednike u Seattleu Stravični prizori iz Seattlea: Pomahnitali muškarac automobilom se zaletio u prosvjednu povorku pa izašao i počeo pucati

Pozivajući se na svjedoke, ta je postaja navela da su dvojica muškaraca nakon svađe zapucala jedan na drugoga. Time su izazvali paniku među prolaznicima, koji su pokušavali pronaći sklonište. Policija je navela na Twitteru da istražuje okolnosti pucnjave nakon koje su osumnjičeni pobjegli.

Glasnogovornik vatrogasaca rekao je da je žena u dobi između 40 i 50 godina pronađena mrtva. Sedam žrtava dovedeno je u bolnicu, rekla je glasnogovornica medicinskog centra Harborview, ne otkrivajući o kakvim je ozljedama riječ.

Riječ je o drugoj pucnjavi u toj poslovnoj četvrti u vremenskom razmaku kraćem od tri sata, navodi televizijska postaja KOMO-TV. (Hina)