Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izrazili sućut

U pucnjavi u Coloradu ubijen i mladić (23) iz BiH: Oglasilo se američko veleposlanstvo u Sarajevu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetjednogodišnjak je ubio deset osoba u pucnjavi u trgovini prehranom u Coloradu u ponedjeljak, ali njegov motiv je još uvijek nejasan. Među žrtvama sumanute pucnjave je i 23-godišnji Neven Stanišić, porijeklom iz BiH.

Neven Stanišić, 23-godišnji mladić porijeklom iz BiH, jedan je od desetero ubijenih u pucnjavi koja se dogodila u ponedjeljak u Coloradu.

Pročitajte i ovo Mjesto pucnjave u američkom gradu Colorado Springs - 2 NESTVARNE SCENE VIDEO Nevjerojatna reakcija oca masovnog ubojice iz gej kluba: "Sra*e, je li on gej? Ja sam konzervativni republikanac" Mjesto pucnjave u američkom gradu Colorado Springs - 2 Akcijska scena Napadača je oborio ratni veteran, transvestit ga udario štiklom: Ovo su heroji iz pucnjave u gej klubu

Američko veleposlanstvu u Sarajevu na Twitteru je napisalo kako će zastava veleposlanstva biti spuštena na pola koplja do zalaska sunca 27. ožujka u znak poštovanja prema žrtvama besmislenog nasilja.

"Zastava američkog veleposlanstva bit će spuštena na pola koplja do zalaska sunca 27. ožujka u znak poštovanja prema žrtvama besmislenog nasilja u Boulderu u Coloradu. To uključuje i Nevena Stanišića koji je bio porijeklom iz BiH. Izražavamo najdublju sućut njegovoj obitelji i prijateljima", napisali su iz veleposlanstva SAD-a u Sarajevu na Twitteru.

Osumnjičeni, kojeg je policija identificirala kao Ahmada Ala Aliwija Alissu iz Arvade u Coloradu, bio je u stabilnom stanju nakon što je zadobio ranu u nozi u sukobu s policajcima koji su reagirali na prodajnom mjestu King Soopers u Boulderu, oko 45 km sjeverozapadno od Denvera, u ponedjeljak popodne.

Deset je žrtava njegova napada u dobi od 20 do 65 godina, a imena su im objavljena na konferenciji za novinare u utorak ujutro.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene