Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šestero je kritično

U prevrtanju autobusa na Kubi poginulo sedmero ljudi, među njima i četiri turistkinje

Autobus se prevrnuo prilikom pretjecanja (Foto: AFP)
Autobus se prevrnuo prilikom pretjecanja (Foto: AFP) Foto: Afp
jemačko veleposlanstvo u Havani potvrdilo je da je poginula njemačka turistkinja stara 59 godina, dok su, prema izvješću ministarstva, ostale žrtve među stranim turistima dvije Argentinke, stare 35 godina, te 67-godišnja Francuskinja.

Sedmero ljudi, uključujući četiri strana turista, poginulo je u prevrtanju putničkog autobusa na istoku Kube, objavilo je u petak tamošnje ministarstvo unutarnjih poslova.

Pročitajte i ovo Ilustracija optužuju vlasti Umro od srčanog udara na plaži, a onda je obitelj doživjela novi šok: "Čije su nam tijelo to dovezli?!" Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih

Njemačko veleposlanstvo u Havani potvrdilo je da je poginula njemačka turistkinja stara 59 godina, dok su, prema izvješću ministarstva, ostale žrtve među stranim turistima dvije Argentinke, stare 35 godina, te 67-godišnja Francuskinja.

Autobus je prevozio 40 putnika uključujući 22 stranaca iz Španjolske, Argentine, SAD-a, Francuske, Nizozemske, Britanije, Kanade i Meksika, objavila je novinska agencija ANC.

U nesreći autobusa 33 ljudi je ozlijeđeno, od toga 20 stranaca, objavila je kubanska novinska agencija pozivajući se na ministarstvo. Šestero ozlijeđenih je u kritičnom stanju.

Nesreća se dogodila u četvrtak na cesti koja povezuje Baracou i Guantanamo, a do nje je došlo u trenutku kada je autobus na skliskoj cesti pretjecao drugo vozilo.

Autobus je iz Baracoe putovao u glavni grad Kube Havanu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene