Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Indiji

U požaru poginulo 14 eunuha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je 14 eunuha poginulo, a 40 ih je ozlijeđeno u požaru koji je buknuo tijekom okupljanja u New Delhiju.

Požar je počeo u kuhinji i proširio se kompleksom u kojem je bilo okupljanje eunuha. Prema nekim procjenama, na događaju je bilo oko 4.000 ljudi, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

'Bili smo u blizini kada je počeo požar. Pomogli smo im koliko smo mogli. Svi su pomagali. Ponudili smo im i smještaj u našim domovima', rekao je Vasudev Ram iz New Delhija.

Ozlijeđeni su prevezeni u obližnju bolnicu, mnogi su u teškom stanju. Skupina eunuha prosvjedovala je ispred bolnice, tvrdeći da vlasti umanjuju broj poginulih te da su neke mrtve iznijeli na stražnja vrata. 'Poginulo je 25 do 30 osoba. Oni govore o manjem broju. Zašto nam ne pokažu tijela? Trebali bi iznijeti tijela. Lažu. Iznose tijela na stražnja vrata. Naši su ljudi mrtvi, a oni nam ovo rade', kaže eunuh Radha.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene