Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Buktinja u tunelu

U požaru pod La Mancheom izgorio kamion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jednom je kamionu, kojeg je kroz tunel pod La Mancheom prevozio vlak Eurotunnel, iz još nepoznatih razloga izbio požar. Promet je bio zaustavljen nekoliko sati.

Promet tunelom ispod La Manchea prekinut je u četvrtak na nekoliko sati nakon požara teretnog vlaka, doznaje se od tvrtke Eurotunnel.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

>> Uskoro ćemo telefonirati u tunelu ispod La Manchea

"Promet je bio zaustavljen na dva sata", rekao je za AFP Yves Szrama, direktor za operativnu vezu Eurotunnela. Nešto poslije 14 sati u tunelu je otkriven dim dok je teretni vlak koji je 29 kamiona vozio iz Francuske u Veliku Britaniju bio oko sedam kilometara udaljen od izlaska iz tunela, doznaje se od istog izvora.

"Kompozicija je izvučena iz tunela i postavljena na kolosijek za izvanredne situacije, gdje su je već čekali vatrogasci", rekao je Szrama. "Izgorio je samo jedan kamion s teretom" u požaru koji je brzo "ugašen", dodao je.

Nitko od 36 osoba u vlaku - vozača kamiona i osoblja - nije ozlijeđen, dodao je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene