Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno otkriće

U potkrovlju vrtića pronađen tromblon!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici banjalučke Civilne zaštite jučer popodne uklonili su kumulativni tromblon za oklopna vozila iz potkrovlja banjalučkog vrtića 'Bambi'.

Odgajateljice u vrtiću su pozvale vatrogasce da uklone mačku iz potkrovlja vrtića, a nakon što su vatrogasci stigli pronašli su skriven tromblon, piše Dnevni Avaz.

Pročitajte i ovo Potres u BiH Magnituda 4.7 Potres pogodio BiH, dobro se osjetio u Hrvatskoj: "Kuglice na boru su se počele tresti, baš je drmnulo" Ivica Mišković u bijegu je od kazne Iskočio kroz prozor Osuđeni pedofil nakon izricanja kazne pobjegao iz zgrade suda: Nije nemoguće i da se skloni u Hrvatskoj

U tom je trenutku u vrtiću bilo stotinjak djece, no srećom, sve je prošlo u najboljem redu. Za sada se ne zna tko ga je tamo ostavio niti koliko je dugo bio na tom mjestu.


Iz Centra za predškolski odgoj u Banjoj Luci su objasnili da nisu željeli dizati paniku pa stoga o ovom događaju nisu obavijestii roditelje djece koja idu u taj vrtić te su napomenuli da je u tom objektu oduvijek bio vrtić, od 1970. godine kada je izgrađen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene