Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVI PODACI

Ogromne brojke smrtno stradalih u poplavama u Njemačkoj, traga se za još 150 ljudi. Službe pozivaju na oprez zbog novih kiša za vikend

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U poplavama koje su zahvatile zapad Njemačke 14. i 15. srpnja poginulo je 180 ljudi, a oko 150 se još smatra nestalima ili nedostupnima, prema novim podacima vlasti od petka.

Prema prethodnim podacima bilo je 177 smrtno stradalih. Njemačke meteorološke službe su pozvale na oprez zbog novih kiša ovog vikenda na zapadu zemlje.

Pročitajte i ovo Poplava u Zadru Strašno nevrijeme poharalo Zadar VIDEO U samo sat vremena palo kiše koliko inače padne u mjesec dana. Dijelovi grada potopljeni, automobili pod vodom... Poplave u Somaliji, ilustracija dosad 29 poginulih Nakon stoljetne suše Somaliju pogodile strašne poplave: "Ljudi su pobjegli zbog islamista, sada opet moraju bježati"

Najpogođenija regija, Falačko Porajnje ima 132 poginulih i 766 ozlijeđenih, prema podacima policije Koblenza. Tamo se još traži 149 osoba, dodaje isti izvor.

U susjednoj Sjevernoj Rajni-Vestfaliji, u poplavama je poginulo 47 ljudi. Policija Koelna traži dvije osobe. Jedan osoba je poginula u Bavarskoj.

Uz Belgiju, gdje je smrtno stradalo 36 ljudi, ukupno je u Europi u tom nevremenu poginulo 216 ljudi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene