Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Asad u ofenzivi

U pojačanim zračnim napadima ubijeno 38 džihadista u Siriji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 38 džihadista Islamske države smrtno je stradalo u ponedjeljak u napadima zrakoplovstva režima Bašara al-Asada na položaje IS-a u središnjem dijelu Sirije, izvješćuje nevladina organizacija u utorak.

"Radi se o preciznim udarima na položaje IS-a u Palmiri, al-Suhni i al-Kariatainu u središnjoj pokrajini Homs", istaknuo je Rami Abdel Rahman, direktor Sirijskog opservatorija za ljudska prava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rat u Siriji Asadove snage nižu pobjede: Uzeli 14 sela od džihadista, zaustavili napredak pobunjenika Slika nije dostupna UN poziva na primirje Sirija: 43 civila poginula u bombardiranju, Al Qaida pogubila 14 režimskih boraca

Režimska vojska zadnjih dana povećava broj udara na ekstremističku organizaciju, paralelno s jačanjem vojnog prisustva njezina ruskog saveznika u Siriji.

Mladi Sirijac tvrdi: Bojim se da među izbjeglicama ima pripadnika ISIS-a

Po stručnjacima bliskim režimu u Damasku, Rusija je poslala savjetnike koji će sirijske postrojbe obučavati, posebice u korištenju sustava protuzračne obrane kratkog dometa i tenkovima, kako bi se promijenio odnos snaga na terenu.

Sirijska vojska primila je zadnjih dana od ruskog saveznika najmanje pet borbenih zrakoplova kao i avione za izviđanje i vojni materijal za pomoć borbi protiv IS-a, tvrdi u utorak vojni izvor. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene