Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kombi koji je koristio osumnjičeni za nestanak britanske djevojčice Madeleine McCann, Raymond Hewlett, bit će rastavljen u potrazi za tragovima.


Vozilo osuđivanog pedofila zaplijenila je policija u Njemačkoj, gdje se trenutačno 64-godišnji muškarac liječi od raka. 'Kombi će biti rastavljen u potrazi za tragovima Madeleine', rekao je izvor, a prenio Sun. 'Naši istražitelji za vozilo znaju već nekoliko dana', rekao je glasnogovornik McCannovih, Clarence Mitchell.

Vezani članci Slika nije dostupna Britanski premijer naredio novu istragu o otmici Maddie McCann Slika nije dostupna Maddie bi danas slavila 8. rođendan, roditelji ne odustaju od potrage

>> Osumnjičeni pedofil tvrdi da nikada nije u živo vidio Maddie

>> Raymond Hewlett želi novac za odgovore o otmici Maddie

'Samo jedna vlas ili dio tkanine mogli bi napraviti pravu prekretnicu za kojom svi čeznu', rekao je bivši detektiv s više od 20 godina iskustva. Hewlet i njegovo vozilo viđeni su kada je 2007. nestala, tada trogodišnja Madeleine u portugalskom odmaralištu Praia da Luz. Bilo je to jedino vozilo koje je Hewlett vozio u to vrijeme. On je bio u zatvoru tri puta zbog seksualnog zlostavljanja djevojčica, ali tvrdi da 'nije ubio' Madeleine.