Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U pariškom predgrađu ozlijeđena četiri policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U južnom pariškom predgrađu Grigny jučer su u pucnjavi ozlijeđena četiri policajaca, priopćilo je francusko ministarstvo unutarnjih poslova.

Policajaci su po dojavi da dvije osobe razbijaju pekaru upućeni u južno pariško predgrađe. Po dolasku se s njima sukobilo tridesetak osoba među kojima su neke bile naoružane.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Trojica policajaca pogođena su sačmom u lice a pomoć im je pružena na licu mjesta. Četvrti je ranjen u nogu i hospitaliziran.

Dužnosnik ministarstva je agencija Reuters rekao da su policajci pozvali pojačanje te da niti jedan od njih nije pucao na napadače. Napadači su se brzo razbježali kada je pristiglo još policajaca.

Oko 60 policajaca ozlijeđeno je prošlog studenog u sukobima u sjevernom pariškom predgrađu, a to je nasilje podsjetilo na višetjedne nemire 2005. godine u kojima je mladež iz siromašnih francuskih predgrađa zapalila više tisuća automobila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene