Zrakoplovna nesreća u Indiji - 4
Zrakoplovna nesreća u Indiji - 4 Foto: Afp

Među 16 putnika poginulih u padu zrakoplova Air India Expressa je i četvero djece.


Četvero djece identificirano je među 16 putnika koji su poginuli kada se u petak srušio zrakoplov Air India Express u indijskoj Kerali, javlja CNN. Svih 16 žrtava bile su stanovnici Kerale, kazao je visoki dužnosnik okruga Malappuram. Najmlađa žrtva imala je samo jednu godinu, a najstariji poginulih putnik 61.

Vezani članci Pronađena turbina Boeinga koji se srušio nakon polijetanja iz Džakarte - 2 Pronađena turbina srušenog indonezijskog zrakoplova, ronioci krenuli u potragu za crnim kutijama Obitelji nestalih čekaju informacije o nestalom zrakoplovu Još nema glasa o nestalom Boeingu, rodbina na aerodromu čeka bilo kakvu dobru vijest

U tragediji je živote izgubilo ukupno 18, uključujući i dvojicu pilota.

Putnički zrakoplov Air Indije Expressa u petak je sletio s piste i prepolovio se nakon slijetanja u gradu Calicutu na jugu Indije, rekli su dužnosnici. Boeingom 737 na letu iz Dubaija svojim se domovima vraćali Indijci koji se zbog pandemije koronavirusa nisu mogli ranije vratiti u zemlju.

U zrakoplovu je bilo 190 putnika i članova posade, navodi se u priopćenju ministarstva za civilno zrakoplovstvo, a ukupno je među putnicima bilo 10 djece.