Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvije su osobe ozlijeđene u padu teretnoga zrakoplova njemačke kompanije Lufthanse u zračnoj luci u saudijskome glavnom gradu Rijadu, objavile su saudijske vlasti.


Pilot i kopilot lakše su ozlijeđeni i odvezeni u vojnu bolnicu, objavile su saudijske zrakoplovne vlasti. Avion se srušio tijekom slijetanja u zračnu luku u Rijadu, izvijestila je satelitska televizijska postaja Al-Arabija u izvanrednim vijestima. Crni dim pojavio se iz zrakoplova u trenutku spuštanja prema Rijadu. Letjelica se zatim srušila i raspolovila.

'Na aerodromu stručnjaci još provode istragu', rekao je Halid Al-Kalibari, glasnogovornik saudijskih zrakoplovnih vlasti. Teretni zrakoplov MD-11 doletio je iz Frankfurta, a prisilno se spustio na pomoćnu pistu. Pilot je uoči pada poslao poziv upomoć. (Hina)

Vezani članci Pad motornog zmaja - 2 Tragedija u Čakovcu: U padu motornog zmaja poginule dvije osobe, ronioci pronašli tijela Nezgodan skok Ne zna boli li je više stražnjica ili ponos: Snimka za Instagram završila bolnom nezgodom