Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Saudijskoj Arabiji

U padu teretnog zrakoplova Lufthanse dvoje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe ozlijeđene u padu teretnoga zrakoplova njemačke kompanije Lufthanse u zračnoj luci u saudijskome glavnom gradu Rijadu, objavile su saudijske vlasti.

Pilot i kopilot lakše su ozlijeđeni i odvezeni u vojnu bolnicu, objavile su saudijske zrakoplovne vlasti. Avion se srušio tijekom slijetanja u zračnu luku u Rijadu, izvijestila je satelitska televizijska postaja Al-Arabija u izvanrednim vijestima. Crni dim pojavio se iz zrakoplova u trenutku spuštanja prema Rijadu. Letjelica se zatim srušila i raspolovila.

Pročitajte i ovo Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara Osoblje Lufthanse ponovo u štrajku Nezadovoljni plaćom Novi štrajk osoblja poznate aviokompanije: Pripazite ako putujete

'Na aerodromu stručnjaci još provode istragu', rekao je Halid Al-Kalibari, glasnogovornik saudijskih zrakoplovnih vlasti. Teretni zrakoplov MD-11 doletio je iz Frankfurta, a prisilno se spustio na pomoćnu pistu. Pilot je uoči pada poslao poziv upomoć. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene