Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvostruko ubojstvo

Pod okriljem noći: Stao da pomogne taksisti, pa i on likvidiran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za ubojicom taksiste Ćire Treneskog (41) i Miroslava Čvorovića (39), čija su tijela pronađena u razmaku od samo nekoliko sati u prigradskom naselju Padinska skela, u Srbiji.

Pretpostavlja se da je oba zločina počinio isti napadač, ili njih dvojica, koji je najprije hicima iz pištolja ubio Treneskog, a potom i Čvorovića, koji je, pretpostavlja se, slučajno naišao, pa je likvidiran kao svjedok.

Prvi zločin otkriven je u četvrtak oko 20.15, kad je u jarku pored puta pronađen automobil Treneskog s upaljenim žmigavcima.

'Nedaleko od automobila policajci su zatekli mrtvog Treneskog. Ubijen je s više hitaca u grudi. Pretpostavlja se da su napadači usmrtili taksistu, a potom pokušali da pobjegnu s njegovim automobilom. Međutim, sleteli su u jarak, pa nisu mogli dalje', za Kurir je izjavio policijski izvor.

Drugi zločin otkriven je tek u petak ujutro, kad su policajci došli kako bi nastavili očevid započet prethodne večeri. Naime, na oko 150 metara od mjesta gdje je taksist ubijen pored puta u kanalu otkriveno je tijelo Miroslava Čvorovića.

'Pretpostavlja se da su obje likvidacije povezane i da je Čvorović naišao svojim Yugom odmah poslije likvidacije taksista. Pretpostavljamo da je Čvorović zaustavio automobil kako bi vidio šta se događa i da bi eventualno pomogao, a moguće je da su ga ubojice zaustavile da bi mu otele automobil. Onda su ga ubili, sjeli u njegov Yugo i odvezli se', rekao je izvor za Kurir.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid i Josip Pavliček - 4 Kako će utvrditi uzrok smrti? Kriminalist o monstruoznom zločinu u Srbiji i je li bilo propusta policije: "Postoje indikatori..., a ubojice imaju svoj svijet" Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene