Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autobus se survao niz padinu

U nesreći poginulo 30 putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nesreći autobusa punog ruskih turista koji je u utorak izletio sa ceste i survao se niz padinu u izraelskoj pustinji poginulo je do 30 osoba, a ozlijeđeno dvadesetak.

Nesreća koja se dogodila u pustinji sjeverno od turističkog grada Eilata na Crvenom moru najgora je u Izraelu koja se dogodila posljednjih godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je Ilustracija kod Omiša Teška nesreća: Dva prijatelja se vozila na motoru, jedan je poginuo, drugom se bore za život

Izraelska služba hitne pomoći izvijestila je da su poginule 24 osobe od kojih su većina bili Rusi. Ruski veleposlanik u Izraelu Pyotr Stegniy moskovskoj državnoj televizjskoj postaji Vesti-24 rekao je da je, po posljednjim informacijama od izraelskih vlasti, poginulo 30 a ozlijeđena 21 osoba. Izrael još nije potvrdio veći broj žrtava.

Izraelsko ministarstvo turizma je reklo da je autobus, uz još jedan, prevozio skupinu vlasnika i djelatnika turističkih agencija koji su iz St. Petersburga tek pristigli u zračnu luku Ovda kod Eliata.

Glasnogovornik policije Micky Rosenfeld je rekao da početna policijska istraga želi utvrditi je li vozač autobusa izgubio nadzor dok je pretjecao drugo vozilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene