Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Objavljena je fotografija Jamesa Howsona, ubojice vlastite kćeri, kako je drži u naručju i gleda nekoliko mjeseci prije nego joj je slomio kralješnicu i ubio je, za što služi doživotnu kaznu zatvora.


Nova fotografija pokazuje Jamesa kako ljulja Amy, tada dvomjesečnu bebu, u kući svoje majke Jane. Sa 16 mjeseci djevojčica je pronađena s 49 ozljeda, nekoliko slomljenih kostiju i krvarenjem u mozgu. Svjedoci su na sudu kazali kako ju je Hawson konstantno tukao dva mjeseca prije nego je pronađena mrtva.

Vezani članci Srđan Mlađan u sudnici - 6 Sisački monstrum nakon dugo vremena u javnosti: Pogledajte kako danas izgleda najokrutniji ubojica koji se oženio u zatvoru Joseph James DeAngelo mlađi (74) Bivši policajac osuđen na 11 doživotnih kazni: Ubio 13 i silovao na desetke žena, na izricanju presude ispričao se žrtvama

Osuđen na doživotnu kaznu zatvora, 25-godišnji otac porekao je ubojstvo tijekom suđenja na sudu u Leedsu prošlog listopada. Sudac Cox koji ga je osudio, ovo je ubojstvo nazvao 'hladnim i brutalnim napadom'.

Amyna majka Tina Hunt, osuđena na 12 mjeseci zatvora, priznala je da je dopustila ubojstvo djevojčice i zlostavljanje. Na sudu se nije čulo zašto je Howson iz Doncastera ubio kćer. Tvrdio je da se Amy sama ozlijedila kada je pala s kreveta te da su joj ostale ozlijede nanijeli Tina i obiteljski pas. 'On je nevin, on je ludovao za malenom Amy', rekla je Howsonova majka Jane.