Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlostavljao dijete

U naručju drži kćer koju je pretukao na smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljena je fotografija Jamesa Howsona, ubojice vlastite kćeri, kako je drži u naručju i gleda nekoliko mjeseci prije nego joj je slomio kralješnicu i ubio je, za što služi doživotnu kaznu zatvora.

Nova fotografija pokazuje Jamesa kako ljulja Amy, tada dvomjesečnu bebu, u kući svoje majke Jane. Sa 16 mjeseci djevojčica je pronađena s 49 ozljeda, nekoliko slomljenih kostiju i krvarenjem u mozgu. Svjedoci su na sudu kazali kako ju je Hawson konstantno tukao dva mjeseca prije nego je pronađena mrtva.

Pročitajte i ovo Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti"

Osuđen na doživotnu kaznu zatvora, 25-godišnji otac porekao je ubojstvo tijekom suđenja na sudu u Leedsu prošlog listopada. Sudac Cox koji ga je osudio, ovo je ubojstvo nazvao 'hladnim i brutalnim napadom'.

Amyna majka Tina Hunt, osuđena na 12 mjeseci zatvora, priznala je da je dopustila ubojstvo djevojčice i zlostavljanje. Na sudu se nije čulo zašto je Howson iz Doncastera ubio kćer. Tvrdio je da se Amy sama ozlijedila kada je pala s kreveta te da su joj ostale ozlijede nanijeli Tina i obiteljski pas. 'On je nevin, on je ludovao za malenom Amy', rekla je Howsonova majka Jane.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene